Karbanátky z hlívy ústřičné

31.05.2018

Porce hlívy ústřičné

Cibule

Česnek

Kmín

Majoránka

Sůl, pepř

Pažitka

Knackebrot 2 plátky

Postup:

Pokrájenou hlívu dáme na 20 minut vařit, scedíme, vyždímáme a necháme vychladnout. Cibuli s česnekem opečeme na malém množství oleje, 5 minut, přidáme kmín, sůl, pepř a majoránku. Vyždímanou hlívu rozmixujeme společeně se směsí česneku a cibule, přidáme nasekanou pažitku a rozdrcený knackebrot. Vytavarujeme karbanatky, které obalíme ve dalším rozdrceném knackebrotu a opékáme na rozpálené pánvi do zhnědnutí, asi 3 minuty z každé strany.

Chcete zredukovat svou váhu?

Pište, volejte. Ráda vám cokoli zodpovím.
+420 792 311 241